Välkommen till I-sektionen på Umeå Universitet!

Vi väljer dig att hitta rätt!

FÖRETAG
STUDENT

Verksamheten

I-sektionen på Umeå Universitet består av fyra utskott. Här kan du läsa om dessa utskott.

logo_black_sq

Näringslivsutskottet ansvarar för I-sektionens externa relationer och samarbeten. Utskottet huvudsakliga målsättning är att ge våra programstudenter möjligheten att förstå vår utbildning ur näringslivets perspektiv och komma i kontakt med företagsrepresentanter. Detta gör vi genom olika samarbeten med näringslivet i form av event som lunchföreläsningar, företagsevent eller case-event av olika slag. Vi ansvarar också för den externa marknadsföringen där man effektivt når våra studenter genom våra många olika kanaler. Tillsammans är vi 16 st engagerade i utskottet fördelade på ansvarsområdena företagskontakt, event och case.

Sociala utskottet har som funktion att främja sammanhållning genom att anordna evenemang som driver människor till att umgås. Under sociala utskottet finns festmästeriet och sportmästeriet som fyller samma funktion, att främja sammanhållning med roliga fester och sportevenemang.

Kommunikationsutskottet är sektionens ansikte utåt. Det är vi som sprider sektionens budskap till utomstående och egna medlemmar. Vi kommunicerar via vår hemsida, Instagram, Facebook och genom att synas på campus. Vårt mål är att informera våra egna medlemmar, företag, andra universitet och framtida potentiella studenter om vad vi gör.

Utbildningsutskottet fungerar som en brygga mellan de studerande och programansvariga. Vi för studenternas talan rörande allt som har med utbildningen att göra och håller de studerande uppdaterade om kommande beslut angående programmets upplägg och ändringar. Huvudfokus för utskottet är att ständigt sträva mot att höja kvaliteten på utbildningen.

Vad tycker våra studenter?

Vi har frågat några av våra studenter vad de tycker om Industriell Ekonomi.

Facebook

Här är våra senaste Facebook inlägg

5 months ago

Är du driven, initiativrik och med ett intresse för helhet och utveckling?

Som ordförande har du det yttersta ansvaret för att leda hela sektionens arbete. Du förväntas lägga ner mycket tid ... See more

5 months ago

Är du en sportintresserad lagledare som aldrig nöjer dig med en silvermedalj? Har du erfarenhet av lagsport och förståelse för hur gruppsammanhållning kan byggas upp genom idrott?

Som ... See more

5 months ago

Är du sugen på att engagera dig men vill inte ta på dig för mycket ansvar? Då passar rollen som sekreterare perfekt, du får en bra inblick i styrelsen, har rösträtt och möjlighet att ... See more

5 months ago

Är du en engagerad lagspelare med förmåga att se helheten? Nu har du möjligheten att söka en roll som ger unika insikter och inflytande i hur tillgångar, inkomster och utgifter ska balanseras i ... See more

5 months ago

Är du energisk och vill styra några av Industriell Ekonomis största evenemang?

Som president för FIEzta så har du alla möjligheter för att göra din och alla andras studietid till den ... See more

5 months ago

Har du en kreativ förmåga att kommunicera klara budskap? Har du idéer och insikt i hur en heltäckande media-närvaro ska organiseras?

Som ordförande för kommunikationsutskottet är du ansvarig ... See more

5 months ago

Är du driven, kommunikativ och duktig på att bygga förtroendefulla relationer?

Som ordförande för näringslivsutskottet har du en unik möjlighet att utveckla din förmåga att kommunicera ... See more

5 months ago

Är du noggrann och duktig på att argumentera för din sak? Klarar du av att representera över 200 drivna studenter och föra deras talan mot universitetets olika delar?

I rollen som ordförande ... See more

5 months ago

Brinner du för att skapa gemenskap? Är du ivrig att sprida glädje? Sitter du på kreativa idéer som du vill förverkliga?

Sociala utskottet söker nu en driven och engagerad ordförande. Här ... See more

6 months ago
Foton från I-sektionen vid Umeå universitets inlägg

I onsdags anordnades ett case-event med konsultbolaget PIR. Under kvällen samarbetade jurister, ekonomer och ingenjörer för att lösa ett case vartefter de fick presentera sina lösningar. Tack ... See more

« 2 of 3 »

I-SEKTIONEN ÄR EN SEKTION UNDER UMEÅ NATURVETAR- OCH TEKNOLOGKÅR

Alla medlemmar i sektionen ingår i NTK.