Higher Ambition Internship sommaren 2019

Higher Ambition Internship sommaren 2019

För dig som är en driven civilingenjörsstudent och som läser i åk. 3 eller åk.4 finns nu möjligheten att ansöka till Mittuniversitetets Higher Ambition Internship för sommaren 2019! Som deltagare i vårt internship arbetar du på uppdrag av ett företag eller en myndighet i regionen för att hitta lösningar på skarpa uppdrag.

Higher Ambition Internship har placering i Sundsvall och parallellt med uppdraget läser du en sommarkurs på Mittuniversitetet som vässar din kompetens. Under åtta veckor får du ny kunskap och möjlighet att praktiskt omsätta den i verkligheten. Inte minst får du erfarenheter som kan ge dig en skjuts i karriären. Du skapar dessutom viktiga kontakter med såväl andra studenter som de uppdragsgivare som söker framtidens ledare, specialister och problemlösare. Tillsammans formar ni ett starkt nätverk som brinner för att hitta lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

Du får marknadsmässig lön under din tid hos uppdragsgivaren. Är du i behov av boende under perioden så kan du få hjälp med kontakter.

För mer information, uppdragen och ansökan, gå in på:
http://www.miun.se/hai

Sista ansökningsdag är 15 februari 2019.

Har du frågor?

Kontakta Teresia Edling Hultgren
010 – 142 83 04
Teresia.Edling.Hultgren@miun.se

webbansvarig
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website